Pamela Anderson: "Poţi fi bombă sexy şi la menopauză"

Postat la: 06.02.2018 08:37 | Scris de: ZIUA NEWS

Pamela Anderson:

De mai bine de şase luni, Pamela Anderson şi Adil Rami locuiesc în Marsilia. După ce s-au cuplat în prima jumătate a anului 2017 şi au petrecut vacanţa împreună, Pamela şi Rami, care joacă la Olympique Marseille, s-au hotărât să treacă la următorul nicel.

Recent, Pamela a recunoscut că scrie o carte intitulată „Salvarea femeilor de feminism". Ea dezvăluie cum a ajuns să îşi păstreze silueta şi să se menţină tânără. Pamela este vegană de aproape 15 ani şi merge la sala de forţă de cel puţin patru ori pe săptămână. Sexul constituie o parte importantă a vieţii ei şi Pamela a recunoscut că zilnic are parte de cel puţin o partidă „pe cinste".

„Nu vreau să vorbesc despre Adil. Sunt trecută prin multe relaţii şi am învăţat un lucru: nu este bine să amesteci viaţa privată cu viaţa publică", a povestit Anderson. Fosta bombă sexy din Baywatch are doi fii de 19 ani şi respectiv 21 şi este implicată în mai multe acţiuni umanitare. „Te simţi bine atunci când faci bine. Sunt implicată în problema refugiaţilor din Africa şi încerc să îi ajut pe cei care îşi sacrifică viaţa pe Mediterană pentru că speră la o viaţă mai bună în Europa", a povestit diva pentru Daily Mail. Un alt secret pentru a fi o bombă sexy şi după ce ai ajuns la menopauză este faptul că „trebuie să fi sexy şi când prăjeşţti cartofi".

„De când m-am mutat în Europa, nu am mai purtat decât pantofi cu toc şi nu am pus pe mina pantaloni. Când stau acasă, în Marsilia, mă îmbrac în lenjerie intimă şi transparentă, iar Adil îmi spune că sunt un extraterestru căîruia nu îi poate rezista", a mai spus Pamela.

loading...