Oana Roman, replică dură la adresa Iuliei Albu. "Mi se fâlfâie de opiniile doamnei care arată ca de Halloween în fiecare zi"

Postat la: 01.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Oana Roman, replică dură la adresa Iuliei Albu.

Iulia Albu a comentat despre Oana Roman pe blog, iar afirmațiile făcute de fashion-editor nu au fost deloc pe placul fiicei fostului premier al României, Petre Roman.

„Oana Roman insistă. Degeaba. Există o singură persoană care ar putea purta acea plasă de țânțari și anume „omul-șervețel'"din clătita cu nuttela/aka plăcinta de dovleac... la naiba, nu mai înțeleg nimic! Dar chiar și el ar avea o problemă spinoasă de rezolvat dacă s-ar hotărî să o poarte. Totuși, cum hainele nu sunt totul în viață, și chiar și „omul de șervețel" are și el mândria lui, iată că aflăm, pe această cale, că firma de curățătorie care îi face curat Oanei Roman... a luat un premiu de excelență. Wtf?! Noroc că vine „Haolween-ul" și le spăla el pe toate", a scris Iulia Albu.

Oana Roman i-a dat replica Iuliei Albu pe contul său de socializare. „Mi se fâlfâie total de opiniile despre mine ale doamnei care se îmbrăcă și arată ca de HALLOWEEN în fiecare zi. Aș dori să afle totuși, pentru cultura să generală, că firma de curățătorie nu-mi face mie curat așa cum scrie doamnă în „prețioasele" sale comentarii, ci se ocupă cu a spăla/curăța haine și covoare. O curățătorie nu se ocupă cu a face curat cuiva. E simplu. Pentru unii. Îmi pare bine însă că mă urmăreste pe Instagram. Eu pe dânsa nu!;)", a scris vedeta.

 

loading...
PUTETI CITI SI...