Oana Roman, despre situatia in care se afla Antonia. Ce se va intampla dupa divortul de Vincenzo Castellano: "Ea a confirmat 100%"

Postat la: 11.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Oana Roman, despre situatia in care se afla Antonia. Ce se va intampla dupa divortul de Vincenzo Castellano:

Oana Roman a vorbit in emisiunea ei despre situatia in care se afla Antonia, care incearca de ani buni sa divorteze de Vincenzo Castellano. Fiica lui Petre Roman sustine ca omul de afaceri italian nu vrea sa ii acorde divortul pentru ca ii este teama ca va pierde custodia fetitei lor, Maya. Recent, Antonia a publicat o imagine in care a mentionat ca se simte incompleta fara fata ei, dar ca spera ca in curand totul se va schimba.

Acest mesaj, sustine Oana Roman, confirma faptul ca Antonia are de gand sa castige si custodia fetitei ei, dupa ce reuseste sa divorteze de Vicenzo Castellano. Prezentatoarea l-a felicitat, insa, pe omul de afaceri italian pentru modul in care a vorbit despre Antonia, intr-un interviu. Recent, Alex Velea a fost nevoit sa-l dea in judecata atat pe Vincenzo Castellano, cat si pe Antonia, pentru ca cei doi copii ai lor, Dominic si Akim, sa poarte numele lui de familie, si nu Castellano.

„Eu spuneam in emisiunea trecuta ca Antonia este foarte fericita si ca are o relatie foarte frumoasa cu Alex Velea. Si mai spuneam ca ea se lupta sa obtina divortul de la fostul ei sot (Vincenzo Castellano n.r) si custodia fetitei ei, Maya. Spuneam ca ea e incompleta pentru ca nu are cel de-al treilea copil langa ea. Parca mi-a dat dreptate, a doua zi, ea a publicat o poza in care apare alaturi de cei doi copii si a adaugat urmatorul comentariu: „Aceasta fotografie este incompleta, deoarece fetita mea lipseste din ea, dar sunt sigura ca Dumnezeu lucreaza prin caile Lui pentru a face ca aceasta fotografie sa fi una completa, foarte curand".

Ea a confirmat 100% ceea ce eu spusesem cu o zi inainte. Intr-un fel, asta confirma ca eu am avut dreptate. Ceea ce va confirma si voua ca eu nu bat campii aici, in emisiune. M-as bucura enorm sa obtina acest divort. Fostul sot a dat interviu destul de lung intr-o publicatie, a spus niste lucruri foarte interesante despre Antonia. Vreau sa-l felicit pe Vincenzo pentru ca a facut lucrul asta. A vorbit despre faptul ca Antonia nu l-a inselat si ca nici nu i-a stricat casnicia lui Velea. A continuat sa vorbeasca foarte frumos despre Antonia. Daca si acum tii la ea, poate ar fi cazul sa ii acorzi si divortul, astfel incat Antonia sa fie pe deplin fericita!", a spus Oana Roman in emisiunea online OanapunctRoman, transmisa live pe pagina de Facebook a revistei Viva!.

loading...
PUTETI CITI SI...