Oana il ataca dur pe Petre Roman: "Tata nu a venit la înmormântare, nu a trimis nici măcar o coroană"

Postat la: 02.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Oana il ataca dur pe Petre Roman:

Oana Roman a declarat că este foarte dezamăgită de tatăl său, acesta nu a trimis nici măcar o coroană la înmormântarea mătuşii fiicei sale. Oana se întreabă dacă nu va face la fel şi când va veni rândul fostei sale soţii.

Oana Roman a fost prezentă în emisiunea lui Dan Capatos, acolo unde a dezvăluit că tatăl său nu a venit la înmormântarea surorii fostei sale soţii. Aceasta a povestit cu lux de amănunte cum a decurs totul, cum a organizat toată înmormântarea mătuşii sale care nu avea copii, era în grija sa şi a Catincăi.

"În momentul în care Rodica s-a dus duminică la prânz, recunosc că eu nu am putut să stau lângă ea. Catinca a fost lângă ea până în ultimul moment. Eu am sunat familia. L-am sunat şi pe tata şi m-a întrebat ce se va întâmpla. Primele ore nu am ştiu ce şi cum voi face. Când am ştiu tot, i-am trimis un mesaj cu toate informaţiile, unde , adresa, m-a rugat să fac lucrul ăsta şi l-am făcut. Marţi dimineaţă am depus-o la capelă, între timp au venit diverşi, prieteni, diverşi. Eu nu am vrut să fac public lucrul ăsta. Am mulţumit celor care m-au ajutat.(...) Când am ajuns astăzi la Biserică, m-am uitat să văd coroanele. Am constatat că din partea lui tata nu era nimic. Am sperat că până ajungem la cimitir să facă ceva. Eu nu mă aşteptam să vină. Nu am văzut nimic. Nu am găsit nicio urmă, flori, coroană, jerbe. Astăzi i-am dat un mesaj şi l-am întrebat de ce nu a trimis o coroană şi nu mi-a răspuns. (...) Aşa va face şi când va muri mama?" a declarat Oana Roman în direct.

Rodica-Lenuţa Georgescu avea 79 de ani, suferea de cancer la sân, iar, din cauză că este vaduvă şi nu are copii, familia Oanei Roman a trebuit să aibă grijă de aceasta.

loading...
PUTETI CITI SI...