O tânără din California a câștigat la loterie de două ori într-o săptămână

Postat la: 08.07.2017 07:14 | Scris de: ZIUA NEWS

O tânără din California a câștigat la loterie de două ori într-o săptămână

O tânără din California a câștigat la loterie de două ori într-o săptămână. Fata în vârstă de 19 ani este cu 655.555 de dolari mai bogată, informează vineri UPI.

O tânără din California a câștigat la loterie o sumă fabuloasă. Potrivit California Lottery, Rosa Dominguez se întorcea din Arizona și se îndrepta spre casă la volanul mașinii sale când s-a oprit la o benzinărie din Paso Robles de unde a cumpărat câteva lozuri răzuibile printre care și un tichet "Power 5's" în valoare de 5 dolari, care s-a dovedit a fi câștigător. Acesta i-a adus norocoasei premiul cel mare, de 555.555 de dolari.

"Am fost atât de emoționată încât îmi venea să plâng", a declarat Dominguez oficialilor loteriei. Câteva zile mai târziu, tânăra se afla la o benzinărie din Greenfield când a decis să-și încerce din nou norocul cumpărând un tichet "Lucky Fortune", în valoare de 5 dolari. Și acesta s-a dovedit norocos, aducându-i marele premiu de 100.000 de dolari. Dominguez a declarat că plănuiește să utilizeze o parte din câștiguri la cumpărături și să își achiziționeze o mașină nouă.