Mihai Bendeac tună și fulgeră după ce i s-a furat identitatea. "Fără dinți în gură, cu toate degetele fracturate și cu picioarele rupte"

Postat la: 22.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Mihai Bendeac tună și fulgeră după ce i s-a furat identitatea.

Mihai Bendeac tună și fulgeră după ce i s-a furat identitatea. Artistul și-a spus of-ul. Bendeac, care a explicat care este motivul pentru care nu se va căsători niciodată, este nervos tare. Artistului i s-a furat identitatea pe o rețea de socializare, astfel că au apărut numeroase pagini care îi folosesc numele.

Foc și pară, Mihai Bendeac a spus ce-l doare pe internet. „Sunt persoane care îmi folosesc numele în conturi de FaceBook, care postează în numele meu, care retransmit live-uri pe care eu le-am făcut cândva ca și cum ar fi făcute acum etc. Un hacker mi-a comunicat că a reușit să cam afle cine, ce și cum. Ei, oare dacă unul dintre ăștia care se dau drept mine ar fi găsit bătut într-un șanț, fără dinți în gură, cu toate degetele fracturate și cu picioarele rupte, ar face cineva legătura cu mine?...", a spus Mihai Bendeac, care a trecut prin moente grele cu ani în urmă și care s-a gândit la sinucidere.

loading...
PUTETI CITI SI...