Magda Ciumac, externata: "Practic, mi-au salvat viata"

Postat la: 05.07.2018 08:36 | Scris de: ZIUA NEWS

Magda Ciumac, externata:

Daca in urma cu ceva timp, Magda Ciumac, a ajuns de urgenta la spital, internata la o clinica din Timisoara, fosta sotie a lui Tolea dupa ce a facut o serie de investigatii, a aflat ca este nevoita sa se opereze.

Momentan, motivul pentru care a fost operata, ramane secret. Intrebata de un prieten pe o retea de socializare, unde este si postata poza cu aceasta in spital, ce i s-a intamplat, Magda Ciumac a preferat sa fie cat mai discreta. „Este mult prea delicat pentru a sti toata lumea", i-a raspuns acestuia. La scurt timp dupa interventia chirurgicala, Magda Ciumac si-a postat o fotografie de pe patul de spital, apoi a tinut sa le multumeasca doctorilor in mod public. „Pornind de la dansii, anestezist, infirmiere si toti cei care lucreaza acolo, multumesc... tuturor! Practic, mi-au salvat viata in noaptea de 21.06! Mii de multumiri! Respect maxim pentru profesionalism, devotament, conditii si promptitudine!", a scris ea pe reteaua de socializare dupa operatie.

Magda Ciumac a publicat o fotografie de pe patul de spital, imediat dupa ce a suferit interventia chirurgicala, cu descrierea: „Pai, n-am eu ochii si sufletul frumosi si bolnavi? Ca dupa anestezie si o interventie de fix 4 ore!" In prezent Magda pare sa se simta mult mai bine! Semnele de boala au disparut, iar prima sa aparitie dupa externare se poate spune ca este cu adevarat extraordinara. Daca stam sa comparam pozele inainte si dupa interventia chirugicala, fosta sotie a lui Tolea pare vindecata complet! Magda Ciumac a devenit persoana publica odata cu escaladarea celebrului caza Elodia. Partenera de viata a lui Tolea a disparut usor-usor din atentia generala, preferand sa plece din Capitala pentru a-si duce traiul in Timisoara.

loading...