Keith Richards şi soţia sa vor dona mai multe obiecte personale în cadrul unei licitaţii caritabile

Postat la: 02.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Keith Richards şi soţia sa vor dona mai multe obiecte personale în cadrul unei licitaţii caritabile

Keith Richards, chitaristul trupei The Rolling Stones,alături de soţia sa, Patti Hansen,vor dona mai multe obiecte personale din casa lor din Manhatton, într-o licitaţie în scop caritabil pentru mai multe asociaţii din statul american Connecticut,ce se ocupă cu ajutorul adulţilor afectaţi de autism.

Fanii The Rolling Stones vor fi cu siguranţă satisfăcuţi de licitaţia ce va avea loc în luna iunie în beneficiul mai multor organizaţii caritabile. Chitaristul Keith Richards de la trupa The Rolling Stones şi soţia sa, Patti Hansen, vor dona o serie de obiecte personale din apartamentul lor din Manhattan în beneficiul organizaţiilor Prospector Theater şi Sphere Inc., ambele din Ridgefield, Connecticut. Nepotul lui Hansen a beneficiat de serviciile celor două organizaţii. Cuplul trăieşte în apropierea oraşului Weston.

Flamboiantele costume de scenă şi chitarele muzicianului în vârstă de 73 de ani nu vor face parte din această licitaţie. În locul acestora vor fi expuse obiecte precum mobilier din Italia, Franţa, Anglia, covoare persane, tablouri, cristaluri Waterford şi un set de ceai pictat cu motive de tip craniu. De licitaţie se ocupă Galeriile Stair din Hudson, New York, iar evenimentul va avea loc pe 24 iunie. Obiectele vor putea fi văzute începând cu data de 10 iunie.

The Rolling Stones, înfiinţată la Londra, în 1962, este una dintre cele mai renumite formaţii rock din lume. Trupa este formată din Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts şi Ronnie Wood. The Rolling Stones a vândut peste 200 de milioane de albume în lumea întreagă şi a susţinut mii de concerte cu casa închisă.

loading...
PUTETI CITI SI...