Justin Timberlake, omagiu emoţionant adus lui Prince în finala Super Bowl

Postat la: 05.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Justin Timberlake, omagiu emoţionant adus lui Prince în finala Super Bowl

În fiecare an, finala Super Bowl este un eveniment urmărit de zeci de mii de oameni datorită atmosferei incredibile, a meciului în sine, cât şi a mini-concertelor care au loc în pauzele publicitare. Justin Timberlake, prezent pentru a treia oară la acest eveniment, a avut o apariţie temperată, încântându-şi fanii cu unele dintre cele mai cunoscute melodii ale sale.

A comunicat cu publicul şi a acceptat să facă un selfie cu unul dintre cei mai tineri fani. În timpul recitalului susţinut de Timberlake a avut loc şi un moment cu totul special, remarcabil prin sensibilitate şi profunzime. La jumătatea spectacolului său, Timberlake s-a aşezat la pian în timp ce pe teren a fost desfăşurat un banner uriaş pe care a fost proiectată imaginea lui Prince.

''Aceasta este pentru tine, Minneapolis!'', a strigat Justin Timberlake înainte de interpreta unul dintre marile sale succese ale lui Prince, "I Would Die 4 U'', într-un duet virtual alături de artistul care şi-a petrecut cea mai mare parte a vieţii în acest oraş înainte de a muri subit, la 57 de ani, în urma unei supradoze de analgezice. Un alt aritist care a urcat pe scena Super Bowl a fost cântăreaţa de origine americană Pink, care s-a strpduit din răsputeri să-i încânte pe cei prezenţi, dar şi pe cei din spatele micilor ecrane în ciuda răcelii care îi crea, vizibil, probleme.

loading...
PUTETI CITI SI...