Şi-a ţinut sarcina secretă până a născut! Nimeni nu se aştepta la asta

Postat la: 05.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Şi-a ţinut sarcina secretă până a născut! Nimeni nu se aştepta la asta

Bombă în showbiz-ul de peste hotare! Sora mai mică a lui Kim Kardashian a născut o fetiţă, după ce a ţinut sarcina ascunsă. Kylie Jenner (20 de ani) a dezvăluit că a devenit mamă în urmă cu câteva zile, printr-o postare pe Instagram, în care a explicat şi de ce a ţinut sarcina secretă. Bruneta a povestit că această perioadă a fost cea mai frumoasă din viaţa ei, drept urmare a vrut să stea departe de lumina reflectoarelor pentru a se putea bucura din plin de moment.

„Îmi pare rău că v-am lăsat în întuneric pe toată perioada acestor speculaţii. Înţeleg că sunteţi obişnuiţi să fiţi alături de mine prin toate aventurile prin care trec. Am vrut să nu arăt sarcina lumii întregi. Ştiam că trebuie să mă pregătesc pentru rolul vieţii mele în cel mai pozitiv, sănătos şi fără stres mod posibil. Nu am pus la cale niciun moment plătit pentru a dezvălui asta. Ştiam că bebeluşul va simţi fiecare stres şi emoţie aşa că am făcut asta pentru viaţa şi fericirea noastră.

Sarcina a fost cea mai frumoasă perioadă şi o experienţă care îţi schimbă viaţa şi o să-mi fie dor de asta. Îmi apreciez prietenii şi familia care m-au ajutat să fac acest moment special cât mai privat. Frumoasa şi sănătoasa mea fetiţă a venit pe lume pe 1 februarie şi abia aşteptam să împărtăşesc această veste. Nu am crezut că pot simţi o asemenea iubire şi fericire. Vă mulţumesc pentru înţelegere", a scris Kylie Jenner, pe Instagram.

Într-un alt post pe Instagram, Kylie a postat un scurt clip şi şi-a trimis fanii pe Youtube unde aceştia pot vedea un clip de 11 minute care arată cum au decurs cele nouă luni de sarcină. În filmuleţul intitlulat „Pentru fetiţa noastră", bruneta a inclus şi imagini cu iubitul ei, Travis Scott, dar şi înregistrări de la consultaţii. În doar câteva ore, filmuleţul a strâns peste 18.000.000 de vizualizări.

loading...
PUTETI CITI SI...