Horoscop, joi, 20 iulie 2017. Pentru sagetatori, incepe o perioada de redefinire a unor planuri, sperante, idealuri

Postat la: 20.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Horoscop, joi, 20 iulie 2017. Pentru sagetatori, incepe o perioada de redefinire a unor planuri, sperante, idealuri

Astazi debuteaza o perioada diferita de ceea ce ai trait. Domeniul vizat de aceasta schimbare este cel al relatiilor cu cei dragi, carora le vei acorda din ce in ce mai multa atentie.

Horoscop, joi, 20 iulie 2017 - Taur

Se schimba ceva in atmosfera din familie, dar vei fructifica aceasta schimbare dupa cum doresti, cum iti este firea. Sa vrei autoritate totala este riscul cel mai mare.

Horoscop, joi, 20 iulie 2017 - Gemeni

Creste frecventa deplasarilor, viteza cu care acumulezi informatii, dar si diversitatea contactelor umane, toate acestea fiind in beneficiul tau.

Horoscop, joi, 20 iulie 2017 - Rac

Incepi sa te implici foarte serios in tot ce este legat de resursele de care poti beneficia de pe urma eforturilor pe care le depui zi de zi.

Horoscop, joi, 20 iulie 2017 - Leu

De azi te simti si vei fi propriul stapan, fara piedici, indoieli si nuante neplacute. Partea neplacuta poate veni de la exagerarea cu amestecul in viata altora.

Horoscop, joi, 20 iulie 2017 - Fecioara

S-ar putea sa debuteze nu doar o perioada de mare concentrare pe ceea ce e important pentru tine ci si o coalizare a adversarilor necunoscuti.

Horoscop, joi, 20 iulie 2017 - Balanta

Te poti asocia cu persoane puternice care corespund unei noi atitudini pe baza careia vrei sa provoci o schimbare ampla in viata ta.

Horoscop, joi, 20 iulie 2017 - Scorpion

Iti vine apa la moara, poate mai mult decat ai sperat, pe plan profesional si nu numai. Ai nevoie de o strategie inteligenta si de mult autocontrol.

Horoscop, joi, 20 iulie 2017 - Sagetator

Se risipesc norii negri, iese soarele care pare sa straluceasca doar pentru tine, luminandu-ti zilele. Incepe o perioada de redefinire a unor planuri, sperante, idealuri.

Horoscop, joi, 20 iulie 2017 - Capricorn

Te pui foarte serios pe treaba, o treaba grea, dar care iti face o deosebita placere, sa administrezi bunuri, sa repartizezi resursele de orice dupa prioritati.

Horoscop, joi, 20 iulie 2017 - Varsator

Ar fi bine sa iti remodelezi atitudinea fata de partenerul de cuplu sau alte persoane care au un cuvant de spus in viata ta, din proprie initiativa, incepand de azi.

Horoscop, joi, 20 iulie 2017 - Pesti

Munca si rezultatele ei te intereseaza in mod special pentru ca acesta este cel mai bun mod de a-ti vedea recunoscute calitatile si de a culege si roadele lor.

loading...
PUTETI CITI SI...