Heather Locklear a fost arestată pentru atac fizic

Postat la: 26.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Heather Locklear a fost arestată pentru atac fizic

Actriţa americană Heather Locklear, cunoscută pentru serialul TV „Melrose Place", a fost arestată în urma unor acuzații de atac fizic asupra unui polițist și a unui paramedic. Arestul a venit la doar câteva zile după ce vedeta a fost externată dintr-o unitate de îngrijire psihiatrică, în urma amenințărilor potrivit cărora ar fi urmat să se sinucidă.

Heather Locklear, în vârstă de 56 de ani, a fost spitalizată trei zile, pentru a primi îngrijire medicală de specialitate, după ce a amenințat că intenționează să-și pună capăt zilelor. Potrivit celor de la TMZ, la trei zile de la externare, un membru al familiei lui Heather ar fi apelat numărul de urgență, după ce actrița ar fi abuzat de substanțe ilegale sau de alcool și ar fi devenit, astfel, extrem de agitată. În momentul în care echipajele de poliție și salvare au ajuns la fața locului, vedeta ar fi devenit violentă la adresa oamenilor legii, lovind un polițist și un paramedic care încerca să o imobilizeze pentru a o transporta la o unitate medicală.

Actrița a fost transportată mai întâi la spital şi mai apoi încarcerată pentru acuzații ce vizează agresiunea fizică. Vedeta se află momentan în arestul poliției, iar cauţiunea ei a fost stabilită la 20.000 de dolari. În incidentul de săptămâna trecută, echipajele de intervenţie s-au deplasat la reşedinţa actriţei după un apel telefonic la 911, în care a fost semnalată o persoană sinucigaşă și violentă. Potrivit aceleiași surse, Locklear a fost internată în spitalul psihiatric și pentru intenția de a-și sugruma mama și pentru un atac fizic la adresa tatălui ei. Nu este prima oară când actrița a avut probleme cu legea, fiind acuzată tot de atacarea unui ofițer de poliție, în luna februarie, după ce acesta se deplasase la domiciliul ei în urma unui apel telefonic ce reclama un caz de violență domestică.

loading...
PUTETI CITI SI...