Hannelore de la''Insula iubirii'' a recunoscut ca a ''comis-o''cu ispita Andi: ''M-am culcat cu el''

Postat la: 23.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Hannelore de la''Insula iubirii'' a recunoscut ca a ''comis-o''cu ispita Andi: ''M-am culcat cu el''

Una dintre cele mai cunoscute concurente din show-ul "Insula Iubirii" a recunoscut ca a „comis-o" cu ispita Andi, la scurt timp dupa ce a divortat in mare secret de Bogdan.

Imediat dupa terminarea reality-show-ului "Insula Iubirii", Hannelore si Bogdan, doi dintre cei mai controversati concurenti, s-au casatorit. Cei doi au avut o nunta ca-n povesti si zilnic isi declarau dragostea. Cu toate acestea, la doar cateva luni dupa ce si-au jurat iubire vesnica, cei doi au decis sa mearga pe drumuri separate. Asa se face ca Hannelore si Bogdan au divortat in mare secret. La scurt timp dupa despartirea celor doi, controversata concurenta de la "Insula Iubirii" a recunoscut ca a "comis-o" cu ispita Andi.

Astfel, pe 12 ianuarie, dupa ce Hannelore a participat la o prezentare de rochii de mireasa la un renumit centru de afaceri din Timisoara, acolo unde a fost si Andi, cei doi se pare ca au innoptat impreuna in locuinta blondinei. Dupa o noapte, cel mai probabil, fierbinte, Hannelore nu ar fi putut sa tina acest lucru doar pentru ea si i-ar fi marturisit totul unei prietene. "M-am culcat cu el. Aia e! Ma doare tare ce a facut Bogdan. Asta m-a facut sa ma intalnesc cu el aseara", i-ar fi spus Hannelore prietenei sale. Iar, ca tacamul sa fie complet, controversata concurenta de la "Insula Iubirii" i-a trimis prietenei si o poza cu ispita cu care a "comis-o". In fotografia cu pricina, Andi apare intins pe pat, la bustul gol si cu telefonul mobil in mana. Din cate se pare, Hannelore a vrut sa-si intareasca spusele si a trimis dovada clara.

In marturisirile asternute atat pe pagina ei de Instagram, cat si pe cea de Facebook, Hannelore de la "Insula Iubirii" a vorbit despre parcursul ei in emisiune, despre redescoperirea de sine, despre sentimentele pe care le are pentru Andi Constantin, una dintre ispitele din emisiunea de la Antena 1, dar si despre momentele traite alaturi de fostul sot, Bogdan Ionescu "Realitatea pura si adevarata. Recunosc ca in ultima vreme am mintit, da, am mintit si m-am mintit. Am plans si nu stiam de ce, am refuzat si nu stiam pentru ce. Am ajuns la ideea ca da, voi aveti dreptate, am mintit, mint si m-am mintit si v-am mintit. Si astfel am pierdut, am pierdut sansa sa cunosc macar un om minunat, pe el, printul pe cal alb. Cine stie ce ar fi fost, poate mult, poate putin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am invatat ceva important datorita «Insulei iubirii»: ca viata se traieste, nu se ingroapa, ca sentimentele se recunosc si nu se ascund, ca oamenii se schimba mereu si nu se cimenteaza pentru eternitate si ca nu trebuie sa ne fie frica, sa ne ascundem. Sa fim asa cum suntem. Da, Andi e un barbat frumos si mi-a placut, e un barbat interesant, m-a atras si am vrut sa ma ascund. Dar am gresit si realitatea ati vazut-o voi. Ma bucur ca l-am cunoscut si, de asemenea, sotul meu sau fostul e un om bun, care m-a sustinut si care a fost alaturi de mine, am avut momente frumoase, dar si grele, un barbat langa care m-am maturizat, am invatat si fata de care in unele situatii am gresit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor. Dar asta nu e o problema, experientele vietii sunt bine venite, pentu asta traim. Suntem diferiti si viata ne ofera surprize, sa le traim si sa nu ne mintim!", a scris Hannelore Ulrich pe pagina ei de Facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...