Florin Busuioc a revenit la Pro TV. Prima imagine dupa ce a iesit din spital

Postat la: 12.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Florin Busuioc a revenit la Pro TV. Prima imagine dupa ce a iesit din spital

Florin Busuioc a revenit la Pro Tv dupa ce a fost externat. Prezentatorul meteo s-a fotografiat alaturi de Ovidiu Oanta, care a publicat-o pe retelele sociale. Reactia fanilor nu a intarziat sa apara.

Florin Busuioc si-a revenit in urma infarctului suferit si a mers la Pro TV. Colegul sau, Ovidiu Oanta, in culmea fericirii, s-a fotografiat alaturi de prezentator si a urcat imaginea pe Facebook.

''Iron Man'', a scris Ovidiu Oanta in dreptul imaginii.

Internautii au reactionat imediat.

''Domnule Busu, e vremea...... sa reveniti la vremea pe Pro tv! Va asteptam cu sufletul pe Pro Tv!'', ''Omule buuuuunnnn! Cat m-am rugat pentru sanatatea ta! Dumnezeu sa te tina sanatos!'', ''Multa sanatate, Busu.... Te asteptam iar in platoul emisiunii sa ne spui prognoza meteo... Bravo tie ca esti bine'', sunt doar cateva dintre comentariile acestora.

Florin Busuioc a suferit un infarct marti seara, pe 6 noiembrie, in timpul unui spectacol la Craiova. El a fost resuscitat si dus la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova, loc in care a fost operat in cursul noptii de marti spre miercuri pentru a i se monta un stent. Ziua urmatoare, Busu a fost transferat cu elicopterul la Institutul "C.C. Iliescu" din Bucuresti.

loading...
PUTETI CITI SI...