Flore Salalidis, filmată de poliție în inteligența goală

Postat la: 24.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Flore Salalidis, filmată de poliție în inteligența goală

Flore, o floare de noapte cam ofilită scoasă din glastră fără chiloți. De câteva zile o filmare cu o duduie, pe nume Flore Salalidis, filmată în inteligența goală de către niște agenți de poliție proferând obscenități, bântuie media, precum umbra lui Mircea la Cozia.

Cuconetul, ieșită cu coțăitoarea la vedere, a fost reclamată la 112 de către o vecină, că face scandal cu chiuituri bahico - sexuale, s-a expus în fața polițiștilor veniți să vadă ce se întâmplă, înveșmântată doar în sutien. După un timp, (necesar probabil să-și tragă budigăii pe el) a apărut si un domn cu abdomen grăsuț, care zicea că e avocat, beneficiarul nocturn al excepționalului discurs despre oralitatea în artă, literatură și spațiul public al prestat de minunea semimondenă.

Apropo. Domnule avocat, din punct de vedere al comunicării nonverbale, lenjeria intimă de culoare neagră arată un interes redus pentru contactul cu apa și săpunul și trădează o lipsă a stimei de sine. (Negrul absoarbe lumina și nu lasă posesorul să admire psihanalitic, în oglindă, elementul fundamental al masculinității generator de încredere personală). Floarea cu petalele chiloților lipsă e acum ofuscată că a i-a văzut toată țara dropia fără acordul ei și vrea bănuți de la Poliție, prin proces. Să descheiem puțin nasturii logicii și să ne lămurim. Odată ce ai ieșit, cum ai ieșit, din căsuța ta, cuibușor de nebunii, considerat spațiu privat, indiferent ce prestai cu onomatopee la momentul respectiv, ești în spațiul public și pasibilă de a fi amendată pentru obscenitate.

Polițiștii nu au difuzat filmarea pe nici un canal oficial, ci "pe surse", așa că doamna cu sutien poate să le ia cel mult nasturii de la epoleți și șuruburile de la girofar, pentru că nu au încălcat cu nimic intimitatea doamnei, aceasta expunându-se de bună voie în spațiul public. Apropo de polițiști. Distinșii domni ar trebui să știe că nimeni nu e obligat să deschidă ușa la magicul cuvânt "Poliția" și că orice dementă, sau dement poate suna la 112 să te reclame că ai făcut scandal noaptea. Așa că, umflatul mușchilor carnetului de procese verbale e inutil înaintea stabilirii exacte a contextului și că îi pot lua doamnei Salalidis doar copcile de la sutien, că să existe o imagine de ansamblu completă a situației. Orice amendă de acest fel se anulează în instanță în secunda doi, dacă e doar un reclamant.

Flore este cunoscută pentru apetitul ei exacerbat și interesul nedisimulat pentru programul "sex contra hrană" multe din personajele mondene masculine beneficiind, (scrie cancan.ro) de prezentarea în detaliu a elementelor de limbaj corporal la domiciliu. Când ai ieșit în spațiul public cu fleașca epilată total la vedere, degeaba te plângi că ai fost filmată și că te vede tot poporul pe net, sau la televizor. Mai bine puneai dracului, înainte să ieși din casă, un halat pe tine, nu blănița aia de prost gust, că nu ești la "Bravo, ai stil!" să-ți judece Iulia Albu găina.

Continuarea pe mirceanstoian.ro

loading...
PUTETI CITI SI...