Fiica actorului Bill Cosby, Ensa, a murit la 44 de ani

Postat la: 27.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Fiica actorului Bill Cosby, Ensa, a murit la 44 de ani

Ensa Cosby, fiica actorului Bill Cosby, a murit la vârsta de 44 de ani, a transmis un purtător de cuvânt al familiei, informează BBC. Ea a murit de o afecţiune renală în Massachusetts, vineri, potrivit purtătorului Andrey Wyatt.

Anul trecut, ea şi-a apărat tatăl la procesul în care a fost acuzat că a drogat şi abuzat sexual o femeie în 2004. Judecătorul a declarat eroare de fapt şi un nou proces va avea loc în aprilie. Bill Cosby a negat toate acuzaţiile. Ensa Cosby, care a apărut o dată într-un episod din programul tatălui ei The Cosby Show, a mai avut probleme de sănătae în trecut. Site-ul TMZ, primul care a anunţat decesul, a scris că era programată pentru un transplant de rinichi.

Ea are trei surori - Evin, Errin şi Erika. Un frate, Ennis, a fost ucis în 1997 în timpul unei tentative de jaf în timp ce schimba o anvelopă la maşină. Într-un comunicat din luna mai, anul trecut, Ensa a afirmat că este o motivaţie rasistă faţă de urmărire penală. "Tatăl meu a fost linşat public în presă", a spus ea, adăugând că învinuirile împotriva lui sunt "îngrozitoare".

Cel de-al doilea proces în care Bill Cosby, în vârstă de 80 de ani, este acuzat de agresiune sexuală va începe pe 2 aprilie. El este acuzat de Andrea Constand că, în 2004, a drogat-o şi agresat-o sexual în casa lui din suburbia oraşului Philadelphia. Primul proces, care a avut loc anul trecut, a fost anulat, după ce juriul nu a reuşit să dea un verdict, după ce a deliberat cinci zile.

loading...
PUTETI CITI SI...