Dezmat total! Cum s-au distrat Iulia Vantur si Salman Khan de Craciun: imaginile au fost facute publice

Postat la: 03.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Dezmat total! Cum s-au distrat Iulia Vantur si Salman Khan de Craciun: imaginile au fost facute publice

A fost distractie mare in familia lui Salman Khan cu ocazia sarbatorii de Craciun. Iubitul Iuliei Vantur a dat o petrecere pe cinste la care a fost prezenta toata familia sa, dar si cateva vedete cunoscute din tara sa natala.

Cateva imagini au fost publicate pe contul de Facebook al artistului indian si il surpind pe Salman dansand alaturi de fratii sai. Filmarea a adunat peste 3 milioane de vizualizari si peste 265 mii de reactii, comentarii si share-uri. Iulia Vantur si-a petrecut Craciunul la iubitul ei, in India, reusind sa se distreze chiar daca in aceasta perioada a facut pojar.

"Nu mi s-a permis sa ies din casa multe zile. Mi s-a spus sa fiu o fata buna, sa-mi iau medicamentele in fiecare zi si sa pastrez distanta de locurile aglomerate. Nu a fost chiar asa de amuzant, am avut o boala virala contagiosa care m-a tinut izolata in casa. N-am facut-o cand eram copil si nu mi-a trecut prin cap sa ma protejez. Acum, sanatatea mea e in regula, mi-am revenit, dar regret ca n-am luat-o la momentul potrivit. Am invatat lectia, acum voi face toate vaccinurile necesare pentru a ma proteja.", a scris vedeta pe Facebook.

loading...
PUTETI CITI SI...