Delia s-a filmat cu Floricica Dansatoarea, protestatara de la Cotroceni

Postat la: 15.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Delia s-a filmat cu Floricica Dansatoarea, protestatara de la Cotroceni

Delia a postat filmulețul pe contul de socializare, iar reacția fanilor nu a întârziat să apară. Ea si Floricica Dansatoarea strigau „Să vă fie rușine!", spre uimirea fanilor care nu au primit nicio altă explicație.

Mai mult, celebra danasoare, care acuza faptul că i-ar fi dispărut vizualizările de la un film în care ea dansa, îmbrăcată cu o rochie galben cu negru, este machiată și aranjată, semn că femeia urmează să participe la un show tv. Fanii au fost șocați. „Nu cred așa ceva", „M-am speriat", „Te-ai prostit. Aș vrea să văd un duet", „Doamne ferește", sunt câteva dintre comentariile primite de Delia.

Delia a ieșit și ea în stradă și a postat un mesaj pe pagina ei de facebook pentru protestatarii. Frumoasa artistă a postat pe rețeaua de socializare o poză cu ea de la proteste, unde stă alături de un jandarm, care este însoțită de cuvintele "rezistăm", "fără violențe". Delia și-a îndemnat fanii să continue să iasă în stradă, însă să protesteze pașnic, ci nu cu violență, făcând referire la incidentele car au avut loc miercuri noaptea.

Delia s-a filmat cu Floricica Dansatoarea, protestatara de la Cotroceni.

loading...
PUTETI CITI SI...