Delia și-a expus tatuajele pe plajele din Thailanda

Postat la: 15.01.2017 12:53 | Scris de: ZIUA NEWS

Delia și-a expus tatuajele pe plajele din Thailanda

A devenit o tradiţie ca Delia să-şi petreacă vacanţele de în­ceput de an în ţări exotice. Cântăreaţa şi soţul ei s-au îmbar­cat chiar pe 1 ianuarie şi au aterizat la Bangkok. Timp de trei săptămâni, cei doi vor explora frumuseţile Asiei, începând cu Thailanda şi încheind cu Vietnam şi Myanmar.

Delia şi Răzvan stau câte două-trei zile într-un loc, cazați în căsuțe din lemn, fără televizor şi fără tehnologie, şi exporează totul prin preajmă. Apoi pleacă mai departe şi, tot aşa, vizitează zeci de obiective. Cei doi au fost încân­tați atât de templele, monumentele, pagodele sau mănăstirile din cele trei ţări, cât şi de oamenii sau obiceiurile locale. Cel mai mult i-au impresionat femeile din tribul Padaung, din nordul Thailandei, care poartă zeci de ine­le metalice suprapuse în jurul gâtului.

Şi cum relaţia cu fanii trebuie menţinută non-stop, Delia a postat o mulţime de fotografii pe conturile de socializare. Admirato­rii ei au remarcat tatuajul de pe umărul drept al vedetei şi s-au bucurat când aceasta s-a pozat în costum de baie. La vară, cei doi vor să încerce să descopere o altă ţară asiatică plină de farmec şi mister, astfel că plănuiesc o excursie în Nepal.