Declaraţia șocantă a lui Cristi Chivu: "Nu mai simt nimic cu degetele mâinii stângi... Mi-am pus mâna în cap şi nu mai aveam os, era o gaură!"

Postat la: 31.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Declaraţia șocantă a lui Cristi Chivu:

Acum opt ani, în ianuarie, Cristi Chivu a fost operat la cap după o accidentare teribilă. La un meci cu cei de la Chievo, fundaşul de atunci al lui Inter a avut un duel aerian cu Sergio Pellissier şi impactul a avut urmări grave. Chivu a suferit o fractură craniană.

"După ce m-am operat la cap, n-am mai fost acelaşi om. Nu mai aveam cum să fiu ca înainte. A fost o accidentare care mi-a produs traume. Când am revenit pe teren, îmi paraliza pentru câteva secunde toată partea stângă dacă loveam mingea cu capul! Nu mai puteam să fac nimic! Treptat însă, lucrurile s-au mai îmbunătăţit, dar mi-am pierdut pentru totdeauna sensibilitatea la degetele mâinii stângi", a spus Chivu.

Apoi, a continuat: "Dacă ating ceva, sunt obligat să mă uit ca să-mi dau seama ce am în mână. De exemplu, când bagi mâna în buzunar, în mod normal realizezi prin pipăire care e cheia, bricheta sau portofelul. Eu nu mai pot face treaba asta. Trebuie să scot tot şi să văd ce obiecte sunt. Asta e! M-am obişnuit şi m-am adaptat la noul meu corp. N-am mai avut probleme în ultima vreme, dar nu ştiu ce-mi va rezerva viitorul. Mă aştept la orice!"

Cristi Chivu a revenit pe teren după accident, însă a fost nevoit să poarte mereu o cască de protecţie. Totuşi, la un an după acel incident s-a retras de la naţională şi apoi şi-a încheiat cariera. "Nu-mi amintesc deloc lovitura, căzătura, ci doar faptul că eram conştient pe jos, dar braţul stâng îmi era paralizat. Nici nu l-am mai simţit vreo două luni. Mi-am pus mâna în cap să văd dacă-mi curge sânge, însă nu mai aveam os. Era o gaură!"

loading...
PUTETI CITI SI...