Daniel Radcliffe a venit în ajutorul unui turist care a fost tăiat şi jefuit de nişte persoane pe un moped

Postat la: 18.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Daniel Radcliffe a venit în ajutorul unui turist care a fost tăiat şi jefuit de nişte persoane pe un moped

Daniel Radcliffe, interpretul lui Harry Potter din celebra serie britanică, a ajutat un turist tăiat pe faţă de nişte hoţi care se aflau pe un moped, scrie The Telegraph. Radcliffe, în vârstă de 27 de ani, se afla într-un grup de oameni care au ajutat victima în vârsta de 50 de ani, după ce a fost atacată în Chelsea.

Bărbatul se afla în Marea Britanie într-o scurtă vacanţă, iar geanta sa Louis Vuitton a atras atenţia unor hoţi. David Videcette, martor la incident, a povestit pentru Evening Standard cele întâmplate: "S-au luptat cu victima pe trotuar". "Victima nu dorea să renunţe la geantă. Am încercat să izbesc mopedul cu maşina mea, dar nu am reuşit. L-au tăiat pe faţă cu un cuţit şi apoi au fugit pe strada King's Road. Am vrut să îi urmăresc dar le-am pierdut urma", a mai povestit martorul.

De asemenea, Videcette, fost ofiţer de poliţie, a spus că actorul britanic a sărit în ajutorul victimei. "A fost un moment extraordinar. I-am spus <<Esti Daniel Radcliffe>> şi el a raspuns: <<Eu sunt >>", amai spus Videcette la postul de ştiri. "Era un tânăr foarte drăguţ. Poate alte staruri nu s-ar fi oprit să ajute. Victima se afla în stare de şoc", a declarat martorul. Bărbatul a chemat poliţia la scurt timp după ce unul dintre atacatori a scos un cuţit şi a rănit victima neajutorată.

"Poliţia a fost chemată vineri, 14 iulie, la ora 18.10, după ce a fost raportat un jaf în Hortensia Road", a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei Metropolitare. "Victima - un bărbat în vârstă de 50 de ani - mergea pe jos în timp ce doi oameni care e aflau pe un moped i-au luat geanta. Victima a suferit o tăietură pe faţă în timpul incidentului. Ofiţerii de la Kensington şi Chelsea investighează atacul. Nu s-au făcut arestări, iar ancheta continuă", au mai spus autorităţile. Un purtător de cuvânt al lui Daniel Radcliffe a confirmat pentru Evening Standard că actorul s-a aflat la faţa locului, însă acesta nu va comenta pe marginea acestui subiect pentru că "este treaba poliţiei".

loading...
PUTETI CITI SI...