Dan Puican: "Nu pot sa mi-o scot din minte pe Stela"

Postat la: 06.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Dan Puican:

"Lacrimile nu contenesc sa se opreasca pe obrazul meu, chiar daca timpul trece"! Asta ne-a spus duminica Dan Puican (83 de ani), primul sot al regretatei Stela Popescu, cu care a fost casatorita timp de opt ani. Chiar daca a fost parasit in 1969 pentru textierul Mihai Maximilian, barbatul a marturisit ca el a ramas prieten apropiat cu actrita, indiferent de ce s-a intamplat in trecut intre ei.

Ziua de 23 noiembrie este marcata in calendar cu cruce neagra pentru artistii teatrului romanesc! Asta pentru ca Stela Popescu a fost gasita moarta in casa dupa un accident vascular cerebral masiv. Moartea celebrei artiste a lasat in urma doar durere si lacrimi pentru cei apropiati. Amintiri de neuitat petrecute alaturi de ea, dar si un gol imens in suflet pe care nimic si nimeni nu poate sa il mai umple. Contactat de Click!, primul sot al Stelei Popescu, Dan Puican, a spus ca este daramat sufleteste de durere si ca in acest moment isi cauta alinarea si puterea de viata in Casa lui Dumnezeu.

"Iti marturisesc ca Stela este mereu in gandul meu, nu reusesc sa o scot din mintea mea, chiar daca a trecut mai bine de o saptamana de la decesul ei. Ieri (n.r - duminica) am fost la biserica, cateva ore la slujba, i-am aprins si o lumanare sa aiba lumina pe lumea cealalta. Imi e dor sa vina la mine si la sotia mea acasa sa luam pranzul impreuna, sa mai povestim, dar nu se mai poate asa ceva", a declarat pentru Click! Dan Puican. In weekend, fiica adoptiva a Stelei Popescu, Doina Maximilian, i-a facut artistei pomana de noua zile, la care au fost invitati cei mai apropiati prieteni.

 

 

loading...
PUTETI CITI SI...