Cum a fermecat-o Cătălin Botezatu pe Elena Ceaușescu

Postat la: 06.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Cum a fermecat-o Cătălin Botezatu pe Elena Ceaușescu

Cătălin Botezatu a fost manechinul favorit al soților Ceaușescu, iar Elena i-a făcut chiar și buletin de București! De altfel, designerul a participat la toate evenimentele de modă ale foștilor dictatori și îi considera pe aceștia niste fashioniști ai vremurilor comuniste în România.

Invitat în emisiunea Agentul VIP de la Antena Stars, Botezatu a povestit de ce l-a simpatizat Elena Ceaușescu și cum l-a ajutat acest fapt. "Vroiam să mă angajez la Centrul de Cercetare a Industriei Uşoare, însă nu puteam la vârstă aceea pentru că nu aveam buletin de Bucureşti! Eram extrem de dezamăgit şi trebuia să mă întorc la Alexandria şi să uit de visul de a fi manechin! Totuşi, printr-un noroc fantastic, doamna ministru de atunci a Industriei m-a plăcut şi, printr-o decizie guvernamentală, semnată chiar de Elena Ceauşescu, a reuşit să îmi facă rost de buletin în 24 de ore! Nu a regretat, căci rapid, am reuşit să confirm aşteptările şi, în doar trei luni, am câştigat titlul de cel mai bun model al Europei", a povestit Botezatu cu mai mulți ani în urmă.

În ţară, Cătălin a avut prima prezentare într-un cadru oficial, iar a două l-a marcat pe viaţă. "Eram un puşti şi, la prima mea defilare, m-am fâstâcit un pic, însă nu m-a criticat nimeni! Am prezentat în faţă unei delegaţii din China şi, per total, a fost bine! Pe urmă, surprinzător pentru pentru mine, am avut o prezentare chiar în faţă familiei Ceauşescu şi i-am oferit Elenei flori! Atunci, chiar a fost un moment greu pentru mine", a spus designerul.

"Elena Ceauşescu m-a plăcut din prima şi, de fiecare dată, mă vroia în prezentările private şi spunea că vrea că eu să îi dau eu buchetele de flori! Eram deja manechinul favorit al familiei, lucru care, recunosc, m-a ajutat! Pentru cei care nu ştiu, în acele vremuri, se ţineau evenimentele în anumite locuri de la Institutul de Cercetare în faţă a doar patru fotolii, două erau ocupate de preşedintele României şi soţie, iar celelalte de o familie de capete încoronate, invitată special! Cred că am avut ocazia atunci să îi văd pe cei mai importanţi oameni ai lumii şi consoartele lor", a povestit Botezatu.

loading...
PUTETI CITI SI...