Cristi Borcea e suspectat ca a mai lasat o tanara celebra gravida

Postat la: 02.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Cristi Borcea e suspectat ca a mai lasat o tanara celebra gravida

Cristi Borcea a fost banuit ca ar mai fi facut o "victima", iar aceasta ar fi nimeni alta decat iubita fostului director al Spitalului Malaxa, Florin-Adrian Secureanu, care a stat dupa gratii o perioada, fiind acuzat de luare de mita si delapidare.

Triunghiul amoros a fost scos la iveala de o ancheta realizata de Catalin Tolontan. Conform acestuia, in 2017, cand Secureanu i-ar fi cerut iubitei sale, Eugenia Chiriac (zisa "Vrabi") sa mearga sa imprumute niste bani de la Cristi Borcea, insa rezultatul n-a fost tocmai cel scontat. Intre "Vrabi" si omul de incredere al lui Borcea s-ar fi aprins o adevarata idila. Ba mai mult, cateva luni de zile mai tarziu, Secureanu ar fi aflat ca iubita lui este insarcinata, lucru ce l-a infuriat teribil.

Florin-Adrian Secureanu este fostul manager al Spitalului Malaxa, trimis in judecata pentru fapte de coruptie. El si iubita sa, Eugenia Cristina Chiriac, au ajuns in atentia publica atunci cand au participat la o gala la Londra, acolo unde "Vrabi" s-a dat drept Gabriela Firea, primarul Capitalei.

Iata ce a scris Catalin Tolontan pe blogul sau:

"Du-te sa iei niste bani cu imprumut de la Borcea!", i-a spus Secureanu iubitei lui, Eugenia Chiriac. Fostul manager de la Spitalul „Malaxa" era in arest, in primavara lui 2017. Vorbeste la telefon cu Cristi Borcea, si el aflat in inchisoare. Borcea da dispozitii, prin intermediari, ca imprumutul sa ajunga la Vrabi. Dar, in intalnirea care are loc chiar in locuinta dinamovistului, intre Vrabi si unul dintre oamenii de incredere ai lui Borcea se tese rapid o poveste pasionala. Tipul este de varsta ei. Arata bine, ca un rezident in sala de forta, si, nu in ultimul rand, e solvabil, caci are cateva apartamente de inchiriat.

Intre timp, Secureanu s-ar fi lamurit ca Vrabi traieste o idila torida nu cu Borcea, care e si el banuit pe nedrept, o data, intr-o chestie sentimentala, ci cu unul dintre baietii de casa ai dinamovistului.

loading...
PUTETI CITI SI...