Chef Cătălin Scărlătescu, cerut a doua oară în căsătorie de Angie! Martor a fost chiar Nea Mărin

Postat la: 12.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Chef Cătălin Scărlătescu, cerut a doua oară în căsătorie de Angie! Martor a fost chiar Nea Mărin

Angie Cobuţ, fosta concurentă de la "Chefi la cuţite", care a recunoscut de mai multe ori că are o pasiune pentru chef Cătălin Scărlătescu, l-a cerut pentru a doua oară în căsătorie pe acesta, martor fiind nimeni altul decât Nea Mărin.

Mereu pusă pe şotii, Angie Cobuţ nu s-a lăsat mai prejos nici în cadrul emisiunii "Poftiţi în vacanţă", unde a avut din nou şansa să-l întâlnească pe chef Cătălin Scărlătescu, chiar în restaurantul acestuia de la mare. Surpriza a fost una de proporţii pentru amândoi şi, impresionată de felul cum arată chef Scărlătescu după ce a slăbit drastic, Angie nu a ratat ocazia să-l ceară din nou în căsătorie pe cel mai râvnit chef burlac, martor fiind chiar Nea Mărin. Întâlnirea dintre cei doi va putea fi urmărită în emisiunea de diseară de la "Poftiţi în vacanţă".

Chef Cătălin Scărlătescu are mare priză la domnişoare şi doamne. În ultimul sezon al show-ului "Chefi la cuţite", Scărlătescu a avut mai multe domnişoare atrăgătoare în echipa lui, una dintre acestea ajungând până aproape de finală, dansatoarea Angi. Nu este vorba de Angie Cobuţ, ci de o altă Angi, care dansează într-un cunoscut club de noapte de la noi.

loading...
PUTETI CITI SI...