Ce spune Tom Jones despre relația cu Priscilla Presley

Postat la: 12.02.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce spune Tom Jones despre relația cu Priscilla Presley

Artistul galez Tom Jones a negat că ar avea o relaţie cu Priscilla Presley, de care însă îl leagă doar o prietenie veche. Reprezentantul artistului a negat într-o declaraţie acordată joi pentru revista People că Jones ar avea o relaţie cu actriţa de 71 de ani şi care a fost soţia celebrului Elvis Presley.

''Priscilla Presley şi Tom se cunosc de foarte mulţi ani'', a spus reprezentantul artistului, menţionând că ''cei doi sunt parte a unui grup social mai larg care organizează ocazional întâlniri. Însă nu este nimic mai mult de atât''. Presupusele zvonuri asupra unei relaţii între cei doi au apărut în luna ianuarie când ei au luat cina împreună la un restaurant din Los Angeles. Solistul nu a dorit să ofere prea multe detalii legate de acest subiect. ''Suntem prieteni de foarte mult timp. Ea este o doamnă drăguţă. Ne bucurăm de serile petrecute împreună'', a declarat Tom Jones.

Artistul a fost căsătorit 59 de ani cu Melinda Rose Woodward, care a murit în luna aprilie 2016 în urma unei lupte cu cancerul. Priscilla a fost căsătorită din 1967 până în 1973 cu figura reprezentativă a genului rock 'n' roll Elvis Presley. Tom Jones a lansat albumul "Long Lost Suitcase" în 2015 şi în prezent este jurat în emisiunea "The Voice U.K.". Priscila Presley se va ocupa în calitate de producător executiv de un nou documentar pentru HBO despre Elvis Presley care va avea premiera în 2018.

loading...
PUTETI CITI SI...