Ce filme nu trebuie să ratezi în 2018!

Postat la: 07.01.2018 09:17 | Scris de: ZIUA NEWS

Ce filme nu trebuie să ratezi în 2018!

2018 este un an plin de filme de succes! Cel puţin aşa se laudă producătorii de la Hollywood, care susţin că vor avea parte de încasări totale de peste 5 miliarde de dolari. Iată ce lansări ne aşteaptă în acest an!

Jurassic World: Fallen Kingdom. Regizat de J.A. Bayona, cu Chris Pratt, Jeff Goldblum. Cea de-a doua parte din trilogia „Jurassic" va fi lansată de Universal Pictures pe 22 iunie.
Hotel Transylvania 3: Summer Vacation. Regizat de Genndy Tartakovsky, cu Adam Sandler şi Selena Gomez. Comedia animată 3D urmăreşte aventurile fiicei adolescente a lui Dracula, Mavis, şi ale celor trei prieteni ai săi. Va fi lansată de Sony Pictures pe 13 iulie.
Ocean's Eight. Regizat de Gary Ross, cu Sandra Bullock, Cate Blanchett, Helena Bonham Carter, Anne Hathaway, Rihanna, Matt Damon. Un echipaj feminin va încerca un jaf imposibil la o gală din New York. Va fi lansat de Warner Bros pe 8 iunie.
M:I 6 - Mission Impossible. Regizat de Christopher McQuarrie, cu Tom Cruise, Rebecca Ferguson, Alec Baldwin. Cea de-a şasea parte a francizei va fi prima lansată în 3D. Noul film din serie va fi lansat de Paramount Pictures din 27 iulie.
Ready Player One. Regizat de Steven Spielberg, cu Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg, Tye Sheridan, Mark Rylance. Când creatorul unei lumi din realitatea virtuală Oasis (Oaza) moare, lansează o competiţie pentru încasarea averii lui care a fost ascunsă bine. Va fi lansat de Warner Bros din 30 martie.
Bumblebee. Regizat de Travis Knight, cu Hailee Steinfeld, John Cena, Jorge Lendeborg Jr., Rachel Crow, Pamela Adlon. Cel de-al şaselea film din seria Transformers are acţiunea cu 20 de ani mai devreme decât evenimentele din primul film. Bumblebee găseşte refugiu într-o curte de gunoi dintr-un oraş de pe litoralul Californian. Un adolescent pe nume Charlie (Steinfeld) descoperă că Bumblebee, nu este un Volkswagen Beetle obişnuit. Va fi lansat de Paramount Pictures din 21 decembrie.
Robin Hood. Regizat de Otto Bathurst, cu Taron Egerton, Jamie Dornan, Eve Hewson, Ben Mendelsohn, Jamie Foxx, Tim Minchin. O abordare curajoasă a clasicului Robin Hood îl găseşte pe protagonist la întoarcerea din Cruciade când găseşte o patrie plină de corupţie şi răutate. Va fi lansat de Lionsgate din 21 septembrie.
Holmes and Watson. Regizat de Etan Cohen, cu Will Ferrell, John C. Reilly, Ralph Fiennes, Hugh Laurie. O abordare plină de umor a echipei de poliţişti create de Arthur Conan Doyle. Va fi lansat de Columbia Pictures din 9 noiembrie.
The Predator. Regizat de Shane Black, cu Boyd Holbrook, Olivia Munn, Trevante Rhodes, Thomas Jane. O continuare a filmului „Predator" din 1987, filmul lui Black urmăreşte povestea veteranilor greu încercaţi din Afganistan şi Irak, în atacul lor asupra creaturilor extraterestre. Va fi lansat de Twentieth Century Fox din 3 august.
Avengers: Infinity War. Regizat de Anthony Russo şi Joe Russo, cu Benedict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Robert Downey Jr. Downey se întoarce în rolul său ca Iron Man (Omul de fier) /Tony Stark, în timp ce Cumberbatch apare ca Doctor Stephen Strange, iar Ruffalo revine ca Incredibilul Hulk/Bruce Banner. Va fi lansat de Walt Disney Studios Motion Pictures din 4 mai.

loading...