Cauza mortii actorului Nelsan Ellis, dezvăluită. Actorul era dependent de alcool şi droguri

Postat la: 11.07.2017 11:40 | Scris de: ZIUA NEWS

Cauza mortii actorului Nelsan Ellis, dezvăluită. Actorul era dependent de alcool şi droguri

Actorul Nelsan Ellis, a cărei moarte fulgerătoare a întristat milioane de oameni, era dependent de alcool şi droguri, potrivit familiei sale, care susţine că din cauza sevrajului inima i-a cedat.

Anunţul făcut de familia regretatului actor a fost publicat şi de site-ul Fox News: "Nelsan a suferit ani de zile de dependenţă de droguri şi alcool. După mai multe încercări prin centre de dezintoxicare, Nelsan a încercat să renunţe pe cont propriu la alcool. Potrivit tatălui său, în timpul sevrajului a avut o infecţie sanguină, rinichii au încetat să mai funcţioneze, ficatul i se umflase şi tensiunea arterială scăzuse, iar biata lui inimă nu a putut face faţă".

Potrivit familiei actorului, acesta a murit după ce a petrecut patru zile în spital. "Sevrajul poate fi fatal, deoarece creierul şi sistemul nervos central experimentează o revenire după ce au fost suprimate în repetate rânduri de alcool, pentru o perioadă lungă de timp", potrivit unor specialişti. "Subita renunţare la sedativul sistemului nervos central poate fi fatală".

Anunţul făcut de familie în ceea ce priveşte cauza morţii lui Nelsan se încheie astfel: "Nelsan era ruşinat de dependenţa sa, deci era reticent când trebuia să vorbească despre asta. Familia sa, însă, crede că Ellis şi-ar dori ca viaţa sa să fie dată ca exemplu în încercările de a-i ajuta pe alţii în viitor". De-a lungul carierei sale, Ellis a avut apariţii în producţii precum "Get on Up", "Lee Daniels' The Butler" sau "The Help". Totuşi, rolul care l-a propulsat cu adevărat în lumina reflectoarelor a fost Lafayette Reynolds, personaj fictiv în serialul cu vampiri "True Blood".