Cati bani a încasat cu adevărat Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon

Postat la: 17.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Cati bani a încasat cu adevărat Beatrice Olaru, câștigătoarea Exatlon

Beatrice Olaru este câștigătoarea ediției a doua a Exatlon, după o finală cu Alin Andronic, în care s-a impus prind abandonul adversarului. A fost 3-2 pentru Beatrice, care a intrat și în posesia marelui premiu. Dar câți bani va lua, cu adevărat, câștigătoarea?

Alin Andronic, Beatrice Olaru, Iulia Pîtea și Corina Petruț au fost cei patru finaliști care s-au bătut până-n pânzele albe pentru marele premiu. Beatrice a fost norocoasa. Marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, precum şi trofeul „Exatlon 2" au ajuns în cele din urmă în mâinile lui Beatrice Olaru. Doar că din acești bani i se va lua impozitul. "Din premiul în valoare de 100.000 euro, Organizatorul va deduce impozitul legal datorat", este anunțul celor de la Kanal D. Astfel, după impozitul de 16 %, Beatrice va rămâne cu 84.000 de euro.

Înainte să intre în ultima probă, Beatrice a vorbit despre sentimentele care au încercat-o după ce s-a calificat în finală: „E un sentiment frumos, dar ciudat! Când am intrat în vilă, mi s-a părut atât de mare şi de goală...Înainte erau râsete. Nu am trăit niciodată în viaţa mea o bucurie atât de mare. Sunt aici din prima zi şi plec ultima."

„Am trecut prin multe, am avut multe încercări şi momente grele. Sunt foarte diferită acum, m-am transformat. Nu m-am dat niciodată bătută. Ceva din tine te face întotdeauna să mergi maid eparte. Începuturile mele au fost anevosioase, dar ştiu un singu lucru. Sunt foarte mândră că sunt aici. Mi-a fost greu...mi-a fost dor de soţul meu", a mai spus Beatrice Olaru.

Alin Andronic a fost încercat de accidentări pe tot parcursul competiţiei Exatlon 2, însă ambiţia l-a făcut să nu se lase şi aşa a ajuns să se lupte pentru marele trofeu: „Îmi aduc aminte de momentele de la început.. Mă întrebam, oare de ce trebuie să sufăr atât? Apoi mă rugam şi ziceam că am să lupt până când să simt că nu mai pot. Dacă voi câştiga, va fi o minune pentru mine", a spus Andronic, înainte de proba decisivă.
Cât au câștigat Raluka și Ana Baniciu la Asia Express

Raluka și Ana Baniciu, câștigătoarele Asia Express, sunt mai bogate împreună cu 30.000 de euro. Chiar dacă au luat marele premiu, ele nu au câștigat banii integral, întrucât statul aplică un impozit de 16% pentru câștigurile care depășesc 14.000 de euro.

Astfel, câștigătoarele de la Asia Express au mărturisit că suma pe care au primit-o de la Antena 1 nu este chiar de 30.000 de euro. Raluka și Ana Baniciu nu s-au ales cu suma integrală. Cu toate acestea, pentru ele banii nu au reprezentat miza finală în acest concurs. Din câștigul de 30.000 de euro pe care l-au luat de la Asia Express, statul român își reține 16%, ceea ce înseamnă 4.800 de euro. Astfel, cele două au împărțit câștigul rămas la 25.200 de euro. Fiecare dintre ele a luat 12.600 euro, după reținerea taxelor și împărțirea sumei la doi. Întrebate ce vor să facă cu banii, Raluka și Ana Baniciu au mărturisit că vor să își cumpere ampartamente în același bloc. Cele două își doresc să fie vecine.

„Noi în mare ne-am gândit să ne luăm apartament în același bloc, vom fi vecine, practic! Eu cu o parte din bani vreau să renovez și casa părinților mei, pentru că i-am mutat de curând lângă București. Noi suntem din Deva", a mărturisit Raluka. „Banii practic îi vom investi în noi. Oricum, pentru noi banii nu au fost niciodată miza de la Asia Express", a adăugat Ana Baniciu.

loading...
PUTETI CITI SI...