Carmen Harra: "Prevad caderi de guverne si dezastru"

Postat la: 02.01.2018 18:25 | Scris de: ZIUA NEWS

Carmen Harra:

La nivel mondial, Carmen Harra atrage atentia ca anul 2018 poate fi marcat de inceperea celui de-al treilea razboi mondial:

"Anul 2 este o reflectie a anului 1 (2017 are numerologia 1), cand s-au intamplat lucruri devastatoare. In Zodiacul Chinezesc, 2018 este anul Cainelui de Pamant, iar Pamantul simbolizeaza planeta, mama natura. Daca in anul de Foc care s-a incheiat au ars paduri si au avut loc atacuri teroriste si crime, 2018 va fi mai calm, insa vor avea loc cutremure si cataclisme naturale chiar in prima parte a perioadei. Presedintele SUA este Caine de Foc si va atrage razboaie. Trump este, intr-adevar, ca un caine care rupe 10 botnite si sare sa muste pe oricine. Pericolul izbucnirii unui razboi mondial este mare in 2018.

Lupta se da intre Trump si Putin. Anticipez un dezastru la Casa Alba si la Kremlin, caderi de guverne, prabusiri de la putere, plus conflicte personale. Trump se va duela si cu liderul nord-coreean Kim Jong Un. Democratii preiau controlul in Senatul american si Trump va pica. Schimbarea lui va fi una benefica nu doar pentru SUA, ci va reechilibra situatia in toata lumea. 2018 este si un an de criza economica mondiala, in special in SUA. La nivel global, vor fi schimbari uriase politice si economice care vor influenta capital urmatorii opt ani".

loading...