Cât a cerut Lora pentru o poza cu implicare sexuala într-o revistă pentru adulți. Suma este fabuloasă

Postat la: 21.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Cât a cerut Lora pentru o poza cu implicare sexuala într-o revistă pentru adulți. Suma este fabuloasă

Lora, foarte amuzată, a dezvăluit totul la radio. A spus cat a cerut pentru a poza intr-o revista pentru adulti. Se pare că suma fabuloasă ar fi determinat-o, initial, să accepte marea provocare. Însă, în cele din urmă, vedeta a renunțat la idee pentru ca nu i se cerea doar po poza nud ci o implicare sexuala.

„Am fost de două ori copertă FHM. Mi-a plăcut genul ăla de senzualitate pe care-l promovează. Mi s-a propus şi din partea celor de la Playboy. Cântam într-un piano bar şi mie îmi place să mă joc cu sezualitatea şi talentele artistice. Îmi plac contrastele. Eram în piano bar şi eram mai sexoasă aşa, ruj roşu, rochie neagră mulată... M-am aşezat picior peste picior peste un scaun, mi s-a dat microfonul şi am cântat Sam Brown - Stop. Mereu caut privirile alea... UAU! Am cerut 1 milion de dolari şi n-aveau bani atunci", a declarat Lora glumind , la un post re radio.

Lora și Ionuț Ghenu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai multă vreme. De când ea a divorţat de Dan Badea, iar el s-a despărţit de Doiniţa Oancea, Lora şi Ionuţ Ghenu s-au afişat constant împreună. Cu toate acestea, cântăreaţa a susținut mereu nu are o relaţie amoroasă cu tour-managerul ei. La începutul anului acesta, Lora a recunoscut relația, în mod oficial.

loading...
PUTETI CITI SI...