Brigitte Năstase s-a căsătorit în secret!

Postat la: 06.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Brigitte Năstase s-a căsătorit în secret!

Fosta soție a lui Ilie Năstase s-a căsătorit în mare secret cu iubitul ei, Cornel. Cei doi s-au unit religios în fața lui Dumnezeu, într-o biserică de religie penticostală.

La scurt timp de la cererea în căsătorie pe care a primit-o în Viena, de la iubitul tinerel, Brigitte Sfăt și-a unit destinele cu acesta, în mare secret. Bruneta a fost iremediabil cucerită de Cornel, așa că nu a mai stat deloc pe gânduri și a simțit nevoie să facă pasul următor. Deși fanii vedetei se așteptau, din clipă în clipă ca aceasta să se reîntoarcă la Ilie Năstase și să fie fericiți, cum erau înainte, Brigitte Sfăt a aruncat bomba și toți au fost uimiți de această căsătorie extrem de rapidă între brunetă și Cornel, noul amorez tinerel pe care îl are de puțină vreme.

Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, iar religia brunetei (penticostală, n.r.) le permite să facă acest lucru sub forma unei cununii religioase, recunoscută ca o căsătorie. Brigitte Sfăt pare a fi mai fericită ca niciodată, iar Cornel se pare că este bărbatul pe care l-a căutat de mult timp, căci tânărul i-a ajuns rapid la inimă și a făcut-o să simtă din nou fluturași în stomac.

 

loading...
PUTETI CITI SI...