Bombă la Kanal D! Vladimir Drăghia, concediat. Cu cine a fost înlocuit

Postat la: 11.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Bombă la Kanal D! Vladimir Drăghia, concediat. Cu cine a fost înlocuit

Kanal D schimbă grila de programe, iar surprizele se țin lanț. Este vorba despre noi prezentatori și, ceea ce este foarte important, de rezilieri de contracte. Spre surprinderea multor telespectatori ai postului, Vladimir Drăghia a fost pus pe liber după primul sezon al emisiunii "FanArena" pe care a prezentat-o.

După rezilierea contractului cu Vladimir Drăghia, emisiunea "FanArena" va fi prezentată de... Lili Sandu! Iar aceasta a declarat că este foarte bucuroasă și "norocoasă" fiindcă va face parte din echipa "Kanal D".

„Ma bucur sa ma intorc pe micile ecrane si sunt o norocoasa ca fac parte din echipa Kanal D. a fost pentru mine o experienta extraordinara, iar ceea ce am trait acolo voi tine minte, cu siguranta, toata viata. Eu am fost si sunt fan si nu se putea un loc mai potrivit pentru mine, in care sa ma bucur de acest show fenomen. este locul unde, alaturi de invitatii mei, voi incerca sa aflu la cald tot felul de informatii legate de atletii celor doua echipe. Vom comenta situatiile ivite in concurs si ii vom cunoaste cat mai bine pe concurenti, prin intermediul apropiatilor lor, care vor veni alaturi de noi, in platou. Acest an este plin de suprize frumoase si sper sa fiti alaturi de mine pentru a le impartasi cu voi!', a declarat Lili Sandu.

loading...
PUTETI CITI SI...