Bărbatul cu penisul bionic nu vrea să facă sex cu tinere de 19 şi 20 ani

Postat la: 11.01.2018 07:43 | Scris de: ZIUA NEWS

Bărbatul cu penisul bionic nu vrea să facă sex cu tinere de 19 şi 20 ani

Mohammed Abad, 44 de ani, şi-a pierdut organele genitale în copilărie, în ruma unui accident auto. El a fost prins sub o maşină şi târât pe o distanţă de 550 de metri. Până acum doi ani nici nu visa să facă sex vreodată, având în vedere că trebuia să urineze printr-o sondă şi nu avea practic organ sexual ataşat de corpul său.

Medicii au reuşit să îi transplanteze un penis bionic de 70.000 de lire sterline pe care îl poate controla cu ajutorul muşchilor abdominali şi din zona pubisului. Mohammed a fost dezvirginat anul trecut de escorta de lux Charlotte Rose, care l-a învăţat cum să se poarte cu o femeie şi cum să îşi utilizeze organul sexual artificial. De atunci şi până în prezent, bărbatul cu sex bionic a fost curtat de tinerele de 19 şi respectiv 20 de ani. „Le-am refuzat avansurile pentru că sunt pline de energie şi năbădăioase. Prefer să fac sex cu o divorţată aşezată care ştie ce înseamnă amorul conjugal", a povestit Abad, care s-a întors recent din Pakistanul natal unde părinţii lui îi caută o mireasă.

În iulie anul trecut, doctorii au încercat cu disperare să recupereze din testicolele lui spermă pentru o eventuală inseminare artificială. Însă demersul a eşuat lamentabil, iar Abad s-a consolat cu gândul că nu va avea urmaşi. „Am încercat să agăţ femei la rubrica de matrimoniale, dar nu am reuşit să fac faţă invitaţiilor pentru că sunt timid. Sexul meu funcţionează perfect şi mă bucur enorm că pot satisface o femeie cu ajutorul lui. Nu mă interesează să reconstruiesc nervii pentru a avea şi eu orgasm, tot ce contează e că pot oferi plăcere", a explicat Abad, originar din Edinburgh. Mohammed Abad a început reconstruirea penisului în 2013 şi timp de doi ani a trecut prin 121 de operaţii dureroase. Din 2015 rezultatele au început să fie vizibile, iar în 2016 i-a fost montat definitiv penisul bionic, pe care l-a folosit după doar câteva luni cu o adevărată profesionistă în sex.

loading...