Bărbatul care i-a furat Oscarul actriţei Frances McDormand a fost arestat

Postat la: 06.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Bărbatul care i-a furat Oscarul actriţei Frances McDormand a fost arestat

Departamentul Poliţiei din Los Angeles a confirmat luni arestarea bărbatului care i-a furat Oscarul actriţei Frances McDormand cu prilejul Governor's Ball, petrecerea oficială organizată de Academia de la Hollywood, precizând că statueta s-a reîntors în mâinile fericitei posesoare, relatează EFE.

Purtătoarea de cuvânt Rosario Herrera nu a oferit prea multe detalii în acest sens, dar a asigurat că, potrivit mai multor martori, autorul furtului este un bărbatul de culoare, de vârstă mijlocie. Frances McDormand sărbătorea câştigarea Oscarului pentru cea mai bună actriţă principală, pentru rolul său din filmul 'Three Billboards Outside Ebbing, Missouri', dar şi-a dat seama că statueta a dispărut în momentul în care numele ei trebuia gravat pe soclu.

Actriţa nu a putut să-şi stăpânească lacrimile în timp ce a căutat disperată, împreună cu soţul ei, regizorul Joel Coen, prin sala situată două etaje deasupra celebrului Teatru Dolby, unde s-a desfăşurat gala premiilor Oscar. Totuşi, reprezentanta actriţei, Simon Halls, a confirmat ziarului USA Today că agenţii de securitate ai evenimentului au avut grijă ca actriţa să-şi recupereze preţioasa statuetă.

Potrivit ziaristei Cara Buckley, a fost fotograful celebrului chef al galei, Wolfgang Puck, cel care l-a prins pe hoţ. "Fran şi Oscarul ei sunt fericiţi împreună şi se bucură de un hamburger la In-N-Out", a precizat Halls.

loading...
PUTETI CITI SI...