Augustin Viziru a fost obligat sa slabeasca 16 kilograme! Iata motivul

Postat la: 11.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Augustin Viziru a fost obligat sa slabeasca 16 kilograme! Iata motivul

Actorul din „Lacrimi de iubire", „Regina" si „O gramada de caramele" e cu ochii pe cantar mai ceva ca un manechin. Actorul a fost nevoit sa slabeasca sau sa se ingrase pentru diverse roluri in filme, insa in ultimul timp s-a ales si cu o pacatoasa hernie de disc, care il obliga sa puna lacat pe frigider.

In ultima vreme, Augustin Viziru (37 de ani) a acceptat numai proiectele care i-au placut si care au fost si remunerate pe masura. Ofertele pentru emisiuni au fost la fel de dese precum cele pentru filme, asa ca indragitul actor nu a somat deloc. A continuat colaborarea cu Ruxandra Ion, pentru serialul „O gramada de caramele", si a primit oferta din partea HBO de a juca in serialul „Umbre". Regizorul Iura Luncasu l-a distribuit in pelicula „Ghinionistul" si tot cu el va lucra in urmatorul proiect, pentru care si-a propus sa isi subtieze drastic silueta.

Am facut pariu cu regizorul Iura Luncasu, ca daca nu slabesc 8 kilograme in 15 zile, in urmatorul lui proiect voi juca gratis! Trag tare, ma pregatesc. Am avut 104 kilograme, am ajuns la 88, am slabit 16, dar trebuie sa mai slabesc. Am nevoie de conditie fizica pentru urmatorul rol, care va fi principal numai daca slabesc. Am jucat si in serialul «Umbre» si am mai avut si alte oferte, insa daca nu sunt atat de bine platite cum as vrea, nu le accept. Pentru ca in lumea asta se mai iau si tepe, sunt destui care joaca aproape gratis sau fac compromisuri. Pot sa va spun ca am facut si o hernie de disc de toata frumusetea, ma chinui cu cura mea, incerc sa mananc numai sanatos", a povestit, in exclusivitate, Augustin Viziru.

loading...
PUTETI CITI SI...