Antonia anunta divortul: "Da, confirm". Prima reactie a lui Alex Velea

Postat la: 01.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Antonia anunta divortul:

Unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz se pregateste de o mare schimbare! Antonia a marturisit ca lucrurile din viata ei sunt pe cale sa se aseze si vorbeste inclusiv de divort.

Antonia si Alex Velea formeaza unul dintre cele mai frumoase cupluri cu siguranta. Dragostea pe care si-o declara de fiecare data unul altuia ar face orice femeie sa viseze la o astfel de relatie. Un singur mare obstacol a stat in calea fericirii lor pana acum, si-anume divortul Antoniei de Vincenzo Castellano. Astfel, dupa nasterea celor doi baieti pe care ii are cu Alex Velea, cantareata a incercat sa urgenteze aceasta procedura care a durat foarte mult. Lucrurile par ca sunt aproape de rezolvare, iar celebrul cuplu se gandeste nu doar la nunta lor, ci si la botez.

"Suntem pe cale de a schimba numele baietilor, mai este un singur pas pana la treaba asta, dar se va rezolva. Noi credem in bunul mers al lucrurilor si ca toate se vor rezolva in cel mai scurt timp", a declarat Alex Velea pentru revista Viva! . In acelasi interviu, Velea a marturisit, de asemenea, cum s-a aprins focul dragostei intre ei.

"Ne stim din 2009, adica la inceput am fost prieteni cativa ani si o perioada nu cred ca ne-am mai intalnit asa des. Ne-am revazut dupa ce Antonia a divortat. Eu nu eram prea fericit pentru ca si eu eram la sfarsitul unei casnicii, eram tristut. La sfarsitul anului 2012 ne-am tot revazut si ne-am indragostit. Era o perioada in care amandoi aveam nevoie de iubire si am avut noroc ca am fost exact oamenii potriviti care sa ofere genul acela de iubire celuilalt. Si tu iti doreai iubire mare, si eu". iar Antonia a completat: "Da. Confirm".

loading...
PUTETI CITI SI...