Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi în direct. „Gata, s-a terminat!"

Postat la: 13.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi în direct. „Gata, s-a terminat!

Andreea Mantea a izbucnit în lacrimi în direct. Vedeta TV nu și-a mai putut stăpâni emoțiile în timpul emisiunii pe care o prezintă la Kanal D, alături de Victor Slav.

Andreea Mantea și-a făcut apariția, miercuri seară, în platoul emisiunii Wowbiz, pe care o prezintă la Kanal D, într-o altă ipostază decât cea cu care și-a obinșuit fanii până acum. Vedeta a izbucnit în lacrimi în direct. Motivul: finalul serialului turcesc „Dragoste infinită", difuzat de Kanal D. Fană înrăită a serialului, Andreea Mantea a mărturisit că nu se aștepta ca serialul să se termine atât de trist.

„Sunt un pic emoţionată! Într-adevăr, a fost un final trist. Deci mi-a scris o grămadă de lume şi nimeni nu înţelege de ce au trebuit să termine aşa filmul. Gata, am zis-o! Am ţinut foarte mult la personaj. Nu mă aşteptăm la acest final. Ne gândim că poate dragostea lor va continua sau poate vor face un sezon nou. Nu ştiu, speram! Gata, s-a terminat", a mărtusit, printre lacrimi, Andreea Mantea. Kanal D a difuzat, miercuri seară, ultimul episod al unuia dintre cele mai îndrăgite seriale turcești, „Dragoste infinită".

loading...
PUTETI CITI SI...