Anamaria Prodan de urgență la spital direct de la aeroport in plin scandal sexual

Postat la: 14.01.2017 19:40 | Scris de: ZIUA NEWS

Anamaria Prodan de urgență la spital direct de la aeroport in plin scandal sexual

Anamaria Prodan s-a trezit în mijlocul unui scandal cu iz de amantlâc. Sexy-impresara a fost acuzată de fostul fotbalist Ionel Ganea că are avea relații care depășesc sfera profesională cu Dan Alexa, antrenorul celor de la Concordia Chiajna, iar acum s-a mai pricopsit și cu probleme de sănătate.

Sâmbătă, 14 ianuarie, Anamaria s-a urcat într-o cursă care a plecat de pe aeroportul din Istanbul, cu destinația București. Pe parcursul zborului, aceasta a acuzat că are dureri puternice de cap, a cerut o pastilă, dar nu și-a revenit. Când avionul a aterizat, Prodanca a fost ajutată de ceilalți pasageri să-și ia bagajele, după care o mașină de la Salvare a luat-o pe impresară chiar de la aeroport și a dus-o la spital.

Anamaria a declarat că asemenea acuze cu tenta sexuala nu au niciun fond și că nu crede că Ionel Ganea, căruia îi poartă respect, ar fi spus așa ceva. Mai mult, în timp ce s-a declanșat scandalul, soția lui Reghe se afla în Antalya, acolo unde a semnat două contracte pentru Alex Bourceanu și Lucian Sânmărtean, și unde echipa antrenată de Laurențiu este în cantonament.