Alex Velea, despre concedierea de la Antena 1: ''Am muncit mult, dar..''

Postat la: 31.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Alex Velea, despre concedierea de la Antena 1: ''Am muncit mult, dar..''

Dupa aproape o luna de cand s-a aflat ca nu va mai modera emisiunea "Acces Direct" impreuna cu Simona Gherghe, Alex Velea a vorbit despre concedierea de la Antena 1. In cadrul interviului oferit intr-un platou de televiziune, artistul a dezvaluit adevaratul motiv pentru care el si Antonia nu merg in vacante exotice.

Invitat in platoul emisiunii prezentata de Mihai Morar, Alex Velea a marturisit ca i-a lipsit enorm de mult munca in studio, unde nu a putut ajunge atat de des cum si-a dorit in timpul in care a lucrat la "Acces Direct". Fostul coleg de prezentare al Simonei Gherghe a mai spus ca ar mai munci in televiziune, insa a subliniat ca ar prefera un proiect TV care sa nu il solicite zilnic.

"As mai face televiziune, da, dar nu zilnic. Imi fragmenteaza orarul si nu pot sa mai merg la studio. Am scris toate piesele de cand am luat vacanta. Am muncit mult, am compus in ultima perioada, dar mi-a fost dor de studio", a declarat Alex Velea in cadrul emisiunii "Rai da' buni".

La un moment dat, cantaretul a dezvaluit si care e motivul pentru care el si mama baietilor sai nu merg in vacante exotice. Va reamintim ca Alex Velea a insotit-o anul trecut pe Antonia in Italia, unde locuieste fiica ei din casatoria cu Vincenzo Castellano. Indragitul artist si Maya au o relatie foarte frumoasa.

"Am fost in vacanta sase nopti de curand. N-avem cum sa plecam cu copii. Trebuie sa li se faca actele, mai dureaza putin si sunt oricum prea mici. Dominic, sa zicem, ca ar rezista", a mai marturisit iubitul Antoniei.

Antonia si Alex Velea se iubesc de ani buni si au impreuna doi copii: Dominic (n.: 27 decembrie 2014) si Akim Alexandru (n.: 7 decembrie 2016). Cantareata mai are o fiica, pe Maya, din casnicia cu Vincenzo Castellano. Pentru custodia fetei, cei doi fosti soti au o disputa care dureaza de cativa ani. Maya Rosaria Castellano s-a nascut pe 28 august 2010. In prezent, ea locuieste in Italia alaturi de bunicii lui Vincenzo.

loading...
PUTETI CITI SI...