Adriana Bahmuțeanu, dezvăluire despre medicul fals: „Eu l-am văzut cum injecta fără mănuși!"

Postat la: 06.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluire despre medicul fals: „Eu l-am văzut cum injecta fără mănuși!

Acesta este și cazul Adrianei Bahmuțeanu, care spune că l-a cunoscut pe falsul medic și că a observat din prima ceva ciudat la el. Vedeta susține că acesta avea o metodă ciudată de anestezie și că injecta fără mănuși.

„Mi s-a părut foarte ciudat!"

„Am fost invitată la deschiderea unei clinici şi am avut ocazia să îl cunosc pe acest escroc, bine nu ştiam că aşa e. Avea o metodă foarte ciudată de anestezie, dar omul părea foarte convingător. În cadrul acelui eveniment a făcut foarte multe injecţii cui se oferea. Eu l-am văzut la o clinică cum injecta cu mâinile goale. Mi s-a părut foarte ciudat.

Spunea că nu anesteziază decât local în cazul unui implant mamar. El susţinea că se poate! Nu mi-a inspirat deloc încredere. Avea o metodă de anestezie foarte ciudată. Injecta în cadrul evenimentului, cui se oferea, nu avea nicio problemă. (...) Ne-a arătat nişte poze cu operaţiile din Italia. Am văzut câteva doamne foarte încântate de ceea ce făcea el. El spunea că face orice operaţie estetică cu anestezie locală. Eu l-am văzut cum injecta fără mănuşi", a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Doctorul Matthew Mode susține că are toate actele necesare pentru a profesa în România

Medicul cu opt clase susține în continuare că are toate actele necesare pentru a profesa. Matthew Mode, pe umele său real Matteo Politi, a declarat că lucrurile despre care s-a tot scris în presă s-au întâmplat și în Italia, acolo unde cazul a fost închis. Bărbatul a declarat că avocata lui i-a spus că actele pe care le-a adus sunt îndeajuns pentru a profesa la noi în țară.

loading...
PUTETI CITI SI...