Actrița Margot Kidder din Spiderman s-a sinucis

Postat la: 10.08.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

Actrița Margot Kidder din Spiderman s-a sinucis

Actrița canadiano-americană Margot Kidder, star al francizei „Superman", unde a interpretat personajul Lois Lane, s-a sinucis cu o supradoză de droguri, potrivit unui raport al medicilor legiști care s-au ocupat de acest caz. Raportul nu specifică, însă, ce substanțe a folosit actrița pentru a se sinucide. Kidder a jucat în patru filme din franciza „Superman", în perioada 1970 - 1980, avându-l ca partener pe Christopher Reeve, care a murit în 2004.

Margot Kidder a fost descoperită decedată în locuința sa din Livingston, statul american Montana, pe 13 mai. Actrița avea 69 de ani și fusese diagnosticată în urmă cu mai mulți ani cu sindrom maniaco-depresiv, cunoscut și sub denumirea de tulburare bipolară, ce se caracterizează prin schimbări extreme de dispoziție, de la depresii severe până la episoade maniace, în cursul cărora bolnavii tind să aibă o dispoziție euforică, să fie hiperactivi, agitați și fără să simtă necesitatea somnului. Totodată, în cursul episoadelor depresive, persoanele care suferă de această tulburare sunt triste, se simt fără speranță, vinovate și/sau fără valoare și au un nivel scăzut de energie. În 1996, actrița a dispărut de acasă și a fost descoperită pe stradă, patru zile mai târziu, într-o stare vizibilă de tulburare, ea fiind internată într-un spital de psihiatrie.

Margot Kidder a avut o bogată activitate în televiziune, cu roluri în seriale precum „Law & Order: Special Victims Unit". Actrița a fost căsătorită de trei ori, cu romancierul american Thomas McGuane (1975 - 1977), actorul John Heard (în 1979, timp de doar șase zile) și regizorul Philippe de Broca (1983 - 1984).

loading...
PUTETI CITI SI...