A fost jefuita! Momente de groaza pentru Sanziana Buruiana

Postat la: 05.07.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

A fost jefuita! Momente de groaza pentru Sanziana Buruiana

Sanziana Buruiana a fost jefuita, recent, intr-o clinica medicala! Blondinei i s-a furat telefonul de fite! Sanziana Buruiana a trecut printr-o situatie neplacuta, recent, cand, aflata intr-o clinica medicala, i-a fost furat telefonul mobil. Blondina a fost jefuita de hoti, insa si-a dat seama mai tarziu. S-a aflat cum a fost pradata Sanziana Buruiana, recent, intr-o clinica din Capitala.

Conform surselor din anturajul vedetei, Sanziana se afla la clinica in vizita la o prietena internata acolo. Telefonul mobil i-a fost luat din buzunar, iar hotii s-au facut nevazuti imediat. Cei de la clinica ar fi scos inregistrarile de pe camerele de supraveghere si ar fi gasit exact momentul in care hotii i-au sustras mobilul Sanzianei.

Contactata telefonic si intrebata cum a fost jefuita de hoti, Sanziana Buruiana, ne-a declarat ca a facut o plangere la Politie insa inca nu a primit niciun raspuns. "Intr-adevar am fost in vizita la o prietena internata intr-o clinica privata si mi s-a furat telefonul. Dar a trecut... Am anuntat si m-au lasat sa ma uit pe camerele video si am vazut cei doi tineri care se tot uitau la buzunarul meu... hoti de meserie. Am ramas fara contacte, asta era durerea mea cea mare. Am facut si o declaratie la Politie, a ramas ca ii cauta ei.

Pana in acest moment nu am primit niciun raspuns. Si nici nu ma mai intereseaza. Nu vreau sa le fac rau. Cred ca sunt amarati, altfel n-ar fi furat. Cee ace mi s-a parut ciudat este ca la o astfel de clinica cunoscuta nu aveau bodyguard la intrare, nu te intreba nimeni unde te duci si ce faci in clinica. A trecut, mi-am luat alt telefon, acum incerc sa-mi recuperez contactele",a spus Sanziana Buruiana.

loading...
PUTETI CITI SI...